Vreemdgaan

Maar wel lekker

Ik zit op mijn knieën op het bed in de hotelkamer, met mijn gezicht van de deur afgewend, precies zoals Edward het gezegd heeft. Ik denk aan Sjaak en gniffel bij de gedachte dat hij nu keurig op kantoor zit en denkt dat ik braaf het huishouden doe. Woensdag is immers mijn poetsdag. Hij zal straks niet zien dat ik niet gestoft en gestofzuigd heb. Zulke dingen ziet hij nooit.

Mijn profiel was kort en bondig. Ik schreef dat ik graag anoniem wil blijven, maar dat ik wel toe ben aan een spannender seksleven. Onderdanig in de slaapkamer, dat leek me wel wat. Op de vraag of ik getrouwd was typte ik: ‘Ja, natuurlijk ben ik dat. Waarschijnlijk zijn we dat allemaal op deze datingsite.’ Ik voelde me best een beetje brutaal, maar daarmee werd al snel korte metten gemaakt door Edward, die ook graag anoniem wilde blijven en ook een spannender seksleven wilde. ‘Mijn vrouw is de liefste vrouw ooit, maar ze houdt niet van kinky seks en ik wil haar zo graag een keer overmeesteren. Ik ben klaar met altijd maar die vanilleseks.’ We begonnen elkaar mailtjes te sturen, hij gaf me opdrachtjes, ik voerde ze uit en stuurde foto’s als bewijsmateriaal. Tot hij zei dat het tijd was. Tijd om eens een keer écht af te spreken. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik dat bericht las, ik had er al die tijd niet om mogen vragen en nu vond hij dat ik het verdiend had. Eindelijk.

Ik snuffel stiekem onder mijn oksels en constateer tevreden dat de snelle douche van daarnet een goed idee was. Tijdens de rit hier naartoe had ik het toch behoorlijk warm gekregen, en hoewel ik zin had in smerig geile seks, hoefde dat nog niet te betekenen dat ik smerig moest ruiken van onder mijn oksels.
Er wordt kort op de deur geklopt en meteen gaat hij open. Edward komt binnen en ik hoor dat hij naar de badkamer gaat. Verdomme. Ik sta in brand, waarom komt hij niet meteen naar het bed om me snoeihard alle hoeken van de kamer te laten zien? Maar ik wacht af, ik ben de onderdanige vandaag, ik heb niets te willen. Ik hoor hem douchen en het lijkt uren te duren. Voor de zoveelste keer prent ik mezelf in dat ik hem vandaag geen Edward mag noemen. Meester is zijn naam nu.

De douche wordt uitgedraaid en ik zet me schrap. Steek mijn kont iets hoger de lucht in, zodat hij goed zicht heeft op alles wat onder mijn rokje broeit. Ik hoor voetstappen naderen en het bed zakt iets in als hij er op klimt. Een seconde later voel ik hem bij me naar binnen stoten. Hard en vreselijk diep. Ik steun. ‘Kijk me aan’, beveelt hij me en ik draai mijn gezicht naar hem toe. De gezamenlijke schok echoot door de hotelkamer.
‘Sjaak?’, stamel ik. ‘Hoor jij niet op kantoor te zitten?’

Standaard