Puntzak friet

Lieve Tom

Wauw Tom.

Je hebt mijn hoofd op hol gebracht. En niet alleen mijn hoofd, ook mijn telefoon. Het aantal appjes met aanmoedigingen om jou te schrijven is niet te tellen. Ze vinden dat je in de familie past, Tom. En in het vriendenclubje. Ze willen je allemaal graag ontmoeten en ze gebruiken mij om met je in contact te komen. Maar als ik je eenmaal heb, houd ik je lekker voor mezelf.

Ik heb mijn tractorrijbewijs. Misschien vind je dat prettig om te weten. Ik heb al heel lang niet meer op de trekker gezeten, maar zoiets verleer je niet hè. Net als fietsen. Ik kan dus heel goed meehelpen op jouw tulpenkwekerij. Ik houd ontzettend van tulpen. Helaas gaan ze bij mij altijd snel dood. Misschien komt dat door de luchtvervuiling in de stad. Daar kun jij me vast meer over vertellen, Tom.

Mooie, knappe Tom.

Jouw ogen vielen me als eerst op. Daarna je lach. Wat lach je leuk, Tom. En je komt helemaal niet over als zo’n onnozele boer die ze vaker in dat programma hebben. Ik heb eigenlijk niet gezien of er veel onnozelheid in dit seizoen zit. Nadat jij was voorgesteld heb ik niet meer gekeken. Ik ben meteen naar huis gefietst en in de pen geklommen.

Je bent knap Tom. Of liever gezegd: bloedmooi. Ik zou wel een kunstje op je kunnen. Haha. Kennen jullie die uitspraak in de kop van Noord-Holland? Hier in Brabant zeggen we het vaak.
Waarom heb jij nog geen vriendin, Tom? Je hebt alles mee; je ziet er goed uit, hebt een mooi bedrijf, waarschijnlijk veel geld en nog een vlotte babbel ook. Er moet toch íets mis zijn met je… Het is bijna te mooi om waar te zijn. Sla je vrouwen? Heb je misschien veel konthaar?

Ik ben verliefd op je, Tom. Stapel. Ik was bij mijn vriendin toen ik je op televisie zag, maar ik heb buikpijn geveinsd en ben naar huis gegaan om je te schrijven. Zij hoeft niet te weten dat ik je schrijf. Zij vond je ook leuk en heeft een motor. Dan gaat ze daarmee lopen pochen. Misschien ben je daar gevoelig voor. Ik heb geen motor, Tom. Ik vind motoren eng.

Ik kom nu misschien een beetje verward over, maar zodra de eerste verliefdheid is opgetrokken ben ik heel stabiel. Je zoekt een lieve, stoere en gezellige meid. Nou, dat ben ik allemaal. Lief vooral. Ik ben ontzettend lief, Tom. Zorgzaam ben ik ook. Op de website zag ik dat jouw moeder nu nog het huishouden voor je doet, maar dat hoeft dan niet meer. Ik neem het graag van haar over. Terwijl jij lekker tussen de tulpen werkt, zorg ik voor je natje en je droogje. En als je dan thuiskomt na een lange dag, masseer ik je voeten. Ik zie het al helemaal voor me, Tom.

Kies mij, lieve Tom. Dan kunnen we samen een keer een puntzak friet eten ofzo. Om elkaar wat beter te leren kennen.

Liefs,
Linda

Standaard