Seks

Brenda is om van te kotsen

Brenda is heel erg lelijk en dat heeft consequenties. Ze heeft nooit een cent te makken, omdat ze niet werkt. Vroeger werkte ze wel, maar haar collega’s pestten haar. Sinds die baan – Brenda werkte in een magazijn – heeft ze nooit meer serieus gesolliciteerd.

De verplichtte vier sollicitaties per maand voor het UWV deed ze trouw, maar ze voegde altijd een pasfoto bij. Ook als ze er niet om vroegen. ‘De functie is al vervuld’ kreeg ze dan terug, of: ‘U past niet in het profiel.’ Dat laatste kan kloppen, want Brenda is ook moddervet. Haar volledige naam zou eigenlijk ‘Brenda Dik en Spuuglelijk van der Vondervoort moeten zijn. Maar goed, toen ze geboren werd wisten haar ouders natuurlijk niet dat ze zó lelijk zou worden.

De kassameisjes bij de Albert Heijn doen altijd net iets onvriendelijker tegen Brenda dan tegen anderen. Dat valt haar altijd op. Ze vindt het niet erg, want zelf heeft ze meestal ook geen zin om vriendelijk te doen. Behalve lelijk en dik is Brenda ook nog eens heel onaardig. Ja… eigenlijk is Brenda gewoon om van te kotsen.
Vriendinnen heeft ze niet. Haar laatste vriendin verbrak de vriendschap uit schaamte. Sindsdien vermijdt Brenda sociale contacten en dat bevalt haar prima. Ze haat die ogenschijnlijk perfecte vriendinnenclubjes. Daar walgt ze van. Overigens doen die perfecte meisjes uit zulke clubjes dat ook als ze Brenda zien. Voor de grap maken ze dan kokhalsbewegingen en -geluiden. Brenda doet net alsof ze het niet in de gaten heeft, maar dat heeft ze wel degelijk en ze wordt er boos van. Maar Brenda heeft wél een goede zelfbeheersing. Dat dan weer wel.

Spiegels heeft ze jaren geleden al de deur uit gedaan, zodat ze niet continu met zichzelf geconfronteerd wordt. Ze zit het liefst de hele dag voor de televisie, met de gordijnen dicht en een goedgevulde koelkast in de buurt. Dan kan ze lekker de hele dag naar domme programma’s kijken en schelden op de kandidaten bij Jerry Springer.
Seks? Welnee.. daar kan ze tegenwoordig alleen nog maar over dromen. En dat doet ze dan ook op de momenten dat ze niet naar de televisie kijkt. Seks met zichzelf heeft Brenda dagelijks en ze komt ook altijd klaar. Dat is het probleem niet. Ze fantaseert dan over die gast die ooit naar haar riep dat hij haar nog niet wilde neuken al mocht hij rechtstreeks anaal en kreeg hij er een miljoen euro bij. In haar fantasieën vermorzelt ze hem met haar dikke lichaam. Op het moment dat ze dan de botten van zijn knie hoort knappen, komt ze klaar. Ze vindt het jammer dat er niet zulke porno is en denkt er over zelf zulke filmpjes op te nemen. Misschien verdient ze dan ook nog wat bij. ‘Je hebt overal mensen voor’, zeggen ze immers.
Ja… Brenda heeft eigenlijk alles tegen. Haar lijf, haar gezicht en haar karakter.
Toch houd ik zielsveel van haar. We zijn komende winter twintig jaar getrouwd.
Ik durf alleen niet met haar te neuken.

Standaard