Klittenband

Mijn wereld is fokt op zonder jou

Op de achtergrond klonk gejank. Niet echt gehuil met tranen en tuiten, maar meer gesim. Simmen is iets anders dan huilen, het is meer een soort klaagzang van een zeikerd.

‘Trek je er niks van aan,’ zei ze terwijl ze onverschillig uit haar ogen keek, ‘hij jankt altijd.’
Ik trok nog een fles bier open, dronk hem half leeg en zette hem bij de andere twaalf half lege flessen. Ik ergerde me aan het gejank in de kamer naast ons.
Toen kleedde ze zich uit en ging naakt bovenop me zitten.
‘Neuk me dan,’ kreunde ze wulps.
Nou kan je als man in zo’n positie twee dingen doen: of je trekt je kleren uit en je neukt haar. Of je ritst alleen je gulp open en je neukt haar. Andere opties zijn uitgesloten, hoezeer het ook tegen al je principes indruist: er moet geneukt worden.
Het is ook een godverdommese kut oerdrang, een drang die alles overhoop had gegooid.
En nu is zij weg. Uit mijn leven verdwenen, het enige wat nog van haar over is is haar naakte lichaam in mijn fantasie en een hart dat langzaam overeenkomsten vertoont met de ijskappen.
Met een door alcohol vertroebeld zicht keek ik om me heen. Ik lag in een onbekend bed, in een onbekend huis, met bovenop mij een onbekende naakte vrouw.
Godverdomme wat deed ik hier?
Ik duwde haar op haar rug en zakte onder de dekens. Ik begon haar te beffen, lange, natte halen over haar kut. Langzaam bouwde ik een intieme liefdesband op met haar clit.
Een clittenband.
Ze sidderde in mijn armen. Ondertussen trok ik mezelf stijf, maar ik had flink gezopen en dus moest ik er een paar keer flink in knijpen om hem te laten ontwaken. Toen ze zacht klaar kwam op mijn tong, was ik inmiddels hard genoeg. Ze trok me bovenop haar en ik bracht mezelf met een snelle beweging in haar. Hard neukte ik haar. De buren moeten er ongetwijfeld van hebben meegenoten want ze kreunde als een kitten opzoek naar moedermelk. Het gejank in de kamer naast ons hield op. Haar bed kraakte hard en ik pompte haar bijna door de vloer heen. Ik bleef maar kijken naar haar borsten die meebewogen op mijn ritme, ze leken als twee druppels op en neer te drijven.
Toen ik klaarkwam duwde ik haar gezicht weg van dat van mij en dacht ik aan het meisje dat me verlaten had. Daarna liet ik mezelf op haar vallen.
De volgende dag ontwaakte ik met een kater. Ze stond aangekleed naar me te kijken.
‘Je moet weg,’ zei ze.
In de kamer naast ons hoorde ik weer hetzelfde gejank als gisteren.
Ik stapte uit het bed en liep naar de wasbak.
‘Wat is dat toch?’ vroeg ik terwijl ik een vinger in mijn keel stopte om de kater eruit te kotsen.
‘Trek er nou niks van aan, hij kan niet eens zijn eigen veters strikken.’
Ik braakte in de wasbak en op dat moment sloeg de deur open en zag ik een knaapje van een jaar of zeven.
‘Mama, ik krijg mijn schoenen niet dicht,’ zeurde hij.
‘Hou op met janken,’ zei zijn moeder streng, ‘hoe moeilijk kan klittenband nou zijn?’

Door: Yuki Kempees

Standaard