Horoscoop

Lieve Mona,

Ik ben Marina van Hout. Ik ben 37 jaar en ik heb een probleem. Ik heb nog nooit seks gehad. Hoewel veel mensen in mijn omgeving zeggen dat het niet zo is, vind ik het zelf vrij abnormaal. De meeste van mijn vriendinnen zijn namelijk al vóór hun twintigste ontmaagd.

Ik ben niet goed in flirten en word altijd verlegen als een man in de discotheek naar me kijkt. Dan ga ik snel naar de wc, in de hoop dat hij weg is als ik weer terug kom. Nu ben ik overigens al jaren niet meer in een kroeg geweest, want mijn vriendinnen zijn allemaal getrouwd en ze hebben kinderen.
Ik heb nog nooit een relatie gehad, terwijl ik dat wel graag zou willen. Ik wil óók weten hoe het is om bemind te worden.
Ik heb al van alles geprobeerd. Toen ik 28 was ben ik naar een koffiedik vrouwtje geweest. Zij zei me – nadat ik van een kopje veel te sterke Turkse koffie had genipt – dat er binnen een aantal jaar iets moois op mijn pad zou komen. Nu kreeg ik in die tijd wel een leuke nieuwe baan, maar een man kwam niet in beeld.
Vier jaar later liet ik tarotkaarten leggen. De eerste kaart gaf aan hoe het in het verleden was. Nou ja, dat was niet zo’n boeiende kaart, want dat wist ik zelf ook wel. De tweede kaart zei wat over het heden, waar ik ook al van op de hoogte was. De derde kaart voorspelde de toekomst. Die was positief, maar de kaartenlegger zei er meteen bij dat het niet altijd klopt, omdat de toekomst niet vast ligt. En dat blijkt wel: vijf jaar later ben ik nog steeds maagd.
De handlezer was een beetje een vage kerel en zijn aanraking irriteerde me. Ik ben dus niets opgeschoten in al die jaren.
Nu is de keurslager van om de hoek een enorm lekker ding en met hem heb ik een beetje leren flirten. Maar mijn horoscoop is Stier en hij is Schorpioen. We zouden dus best goede vrienden kunnen zijn, maar geen minnaars. Eén keer kwam er een Tweeling voorbij, maar die heb ik vlug laten passeren, want dat kan nooit goed gaan!
Het sterrenbeeld Stier is meer dan gemiddeld erotisch en dat klopt ook! Ik sta al jaren in brand, maar er is niemand die mijn brandje komt blussen. Gelukkig zijn Stieren ook volhardend en hebben ze een flinke dosis wilskracht. Dat sterkt me. Ik zal doorgaan tot het bittere eind. Ik wil niet voor altijd als maagd door het leven.
Wat doe ik toch verkeerd lieve Mona? Heeft u misschien tips voor mij?

Liefs,
Een ongelukkige maagd.

Lieve Marina,

Wat ben jij een enorm zeikerige zweefteef zeg. Zoek een leven. Jij moet eens een keer een flinke beurt krijgen. Dat zou in één klap al je problemen oplossen.

Liefs,
Mona

Standaard